PHOTOGRAPHER
ART DIRECTOR

STUDIO FOTOGRAFIE

De studio is voor mij een laboratorium waarin ik mijn creativiteit de vrijheid kan geven.  Geïnspireerd door het werk van Banning, Platon, Corbijn en Avendon. 

MONTAGES

Uitgebreide montages en nabewerking om een versterkend beeld te ontwerpen. Dit biedt voordelen voor nieuwe, maar ook huidige klanten .   

CONCERT

Concertfotografie doe ik al ruim 8 jaar sinds 4 jaar als huisfotograaf bij poppodium PARD in Den Haag maar ook voor externe labels fotografeer ik concerten, festivals en events is iets waar ik zeer bedreven in ben als fotograaf en als videomaker.  Opzoek naar de beste angles en momenten tijdens een event is het leukste wat er is. Mijn eerste events die ik ooit filmde was Life I Live en bevrijdingsfestival. 

Editors Best Kept Secret
Fietsers Energie Kwartier Den Haag

STRAAT FOTOGRAFIE

Als fotograaf zie je mij vaak op straat, in de stad door de buurt. Soms loop ik hetzelfde rondje nog een keer. Omdat de camera alles anders registreert dan waarvan je bewust bent. 

DOCUMENTAIR

Ontwerpen en uitvoeren van eigen documentaires en opdrachtwerk is iets waar ik graag mijn tanden in zet. Ik reis graag de wereld over om opzoek te gaan naar verhalen. Het registreren van het hier en nu blijft een uitdaging.

ANALOOG

Een van de mooiste vormen van fotografie blijft het fotograferen met film. Het proces en de manier van fotograferen blijft een kunstvorm. Hoewel de commerciële toegankelijkheid niet interessant is kan het voor sommige projecten een artistiek medium zijn. 

MUSICVIDEO

Muziek is een grote inspiratiebron voor mij als beeldmaker. Daarom maak ik ook graag beeld binnen dit genre. Niet allen videoclips maar ook muziek registraties voor diverse magazines en TV platforms. 

AFTERMOVIES

Aftermovies voor events is iets waar ik zeer bedreven in ben als fotograaf en als videomaker.  Opzoek naar de beste angles en momenten tijdens een event is het leukste wat er is. Mijn eerste events die ik ooit filmde was Life I Live en bevrijdingsfestival. 

PRODUCTFOTOGRAFIE

Productfotografie verzorg ik al enkele jaren voor commerciële doeleinden. Dit deed ik voor diverse grote merken. E-commerce fotografie voor webshops.  

PROMOTIE - ANIMANTIE

Promotie – Animatie voor Crossing Border festival. Het doel van de video was het promoten van nieuwe locaties waar het festival in 2016 zou plaatsvinden en het aankondigen van de artiesten.  

COMMERCIAL VIDEO

Commerciële productvideo Breng uw product in beeld door middel van een productvideo. Links een opzet voor een product van het merk Røde voor een opdrachtgever.